De medewerkers van de afdeling Psychologie van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG), die nu werken in gebouw A op het Roeterseiland, verhuizen in augustus naar de voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein.

Het Weesperplein ligt op loopafstand van het Roeterseiland en vormt als het ware de schakel tussen Amstelcampus (Hogeschool van Amsterdam) en Roeterseiland, waar een groot deel van de universiteitsgebouwen van de UvA is gelegen.

Renovatie universiteitsgebouwen

Op het Roeterseiland is een grote renovatie van de universiteitsgebouwen aan de gang. Door de medewerkers gedurende de werkzaamheden in een ander pand te huisvesten, zullen zij geen hinder ondervinden van de bouw. Als de renovatie van gebouw B/C is afgerond, eind 2013, keren de medewerkers van de afdeling Psychologie, weer terug naar het Roeterseiland. Zij nemen dan hun intrek in dit gerenoveerde pand.

Onderwijs in gebouw A

Een deel van de onderwijsruimten in gebouw A blijft na augustus nog wel in gebruik. De mogelijkheid bestaat dat begin 2012 ook het onderwijs op andere locaties gaat plaatsvinden. Meer informatie volgt in september. De UvA is op dit moment in overleg met de aannemer of het mogelijk is (en voordelen biedt) om de renovatie van gebouw A ook al in 2012 te starten. Eerder was verwacht in 2013 te beginnen met gebouw A. Als de renovatie eerder van start gaat, zou dit kunnen betekenen dat de werkzaamheden op het Roeterseiland een jaar eerder klaar zijn dan verwacht.

De medewerkers van de afdeling die gaan verhuizen, worden rechtstreeks via de lijn geïnformeerd door de faculteit FMG. De medewerkers kunnen vragen over het verhuistraject stellen aan Pascal Zoutendijk, bel 525 4701 of via e-mail.

Vragen over de bouwwerkzaamheden?

Neem dan contact op met de gebiedsregisseur. Bel 020 525 7704 of mail.

Hebt u andere vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling HuisvestingsOntwikkeling van de UvA, bel naar 020 525 2443 of via e-mail.