In de periode van 8 augustus tot en met 4 september wordt een groot deel van de tentamens verplaatst naar andere locaties in verband met de bouwwerkzaamheden op het Roeterseiland.

Een groot deel van de geplande tentamens in gebouw A, in de periode van 8 augustus tot en met 4 september, is verplaatst naar andere locaties in verband met de bouwwerkzaamheden.

Het gaat vooral om de tentamens voor studenten van Psychologie (Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen). De data en tijden van de tentamens blijven ongewijzigd.

De locaties van de tentamens zijn terug te vinden op: www.rooster.uva.nl