Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Samen met de Vu organiseert de UvA van 26 t/m 28 okotber a.s. een uniek congres in hartje Amsterdam: The Corporate Social Responsibility Communication Conference.

Samen met de Vu organiseert de UvA van 26 t/m 28 okotber a.s. een uniek congres in hartje Amsterdam: The Corporate Social Responsibility Communication Conference. Thema van dit congres is het dilemma over hoe te communiceren over ondernemen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer greenwashing, reputatie, de inzet van sociale media en interne communicatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zowel het bedrijfsleven als de wetenschap leveren een bijdrage aan dit congres.

Tijdens dit Engelstalig congres presenteren meer dan zeventig topwetenschappers en praktijkmensen uit dertig verschillende landen hun visie op dit thema. Naast recente onderzoeksresultaten worden cases gepresenteerd van energiemaatschappijen, banken en overheidsorganisaties. Onder meer Logeion, de beroepsvereniging voor communicatieprofessioanls, MVO Nederland en de Deutsche Public Relations Gesellschaft hebben zich als partner aan het congres verbonden.

Voor meer informatie over het congres of voor reserveringen: www.csr-communication-conference.org.