Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Economiestudenten van de UvA ontvangen woensdag 12 oktober Emile Roemer, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer. In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele politiek in Nederland en Europa.

Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen woensdag 12 oktober Emile Roemer, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer. In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele politiek in Nederland en Europa. Daarbij komen onder meer de Europese gevolgen van de schuldencrisis in Griekenland aan bod, maar ook de verhouding van de SP tot de PvdA.

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB-president Nout Wellink.

Overig programma

31 oktober: D66-partijleider Alexander Pechtold.
16 november: architect Rem Koolhaas.

Room for Discussion vindt plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Voor meer informatie zie onderstaande verwijzing.