De studenten van Room for Discussion ontvangen op donderdag 6 oktober Lodewijk Asscher, wethouder Financiën, Onderwijs, Jeugdzaken en project 1012. Thema’s die aan bod komen zijn de kritiek die Asscher heeft geuit op de bezuinigingen van kabinet Rutte, het hoger onderwijs in Amsterdam en zijn aanpak van De Wallen (project 1012).

Lodewijk Asscher, wethouder Financiën, Onderwijs, Jeugdzaken en project 1012, is op donderdag 6 oktober te gast bij de economiestudenten van Room for Discussion. Thema’s die aan bod komen zijn de kritiek die Asscher heeft geuit op de bezuinigingen van kabinet Rutte, het hoger onderwijs in Amsterdam en zijn aanpak van De Wallen (project 1012). Daarnaast gaat Asscher in op de huidige situatie van de PvdA, op Amsterdams en nationaal niveau, en wat zijn rol hier in is en zal zijn.

Over Room for Discussion

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB president Nout Wellink.

Tijd en locatie

Tijd: Donderdag 6 oktober, 12.30 - 13.30 uur
Locatie: Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11, Amsterdam.