Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

ACE en Ernst & Young hebben op 7 november een samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking is gericht op het delen van kennis en netwerken om ondernemerschap onder studenten, startende en groeiende ondernemers te stimuleren.

Het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) en Ernst & Young hebben op 7 november een samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking is gericht op het delen van kennis en netwerken om ondernemerschap onder studenten, startende en groeiende ondernemers te stimuleren.

ACE en Ernst & Young slaan de handen ineen voor studenten en startende ondernemers, maar ook om in breder perspectief ondernemerschap in Nederland bevorderen. Gezamenlijk zullen ze verschillende masterclasses organiseren, onderzoek doen en in 2013 een groot evenement organiseren waar ondernemerschap centraal staat. Ook zal ACE een prominente bijdrage gaan leveren aan het online kennisplatform over ondernemerschap van Ernst & Young, www.eyxchange.nl.

Mirjam van Praag, oprichter en wetenschappelijk directeur van ACE: ‘ACE bevordert het ondernemersklimaat in Nederland door middel van onderzoek en onderwijs. Daarnaast brengt ACE (internationale) wetenschappers, studenten, ondernemers, het bedrijfsleven en beleidsmakers bij elkaar rond het thema ondernemerschap. Door de samenwerking met Ernst & Young kunnen we wederzijds kennis en onderzoek over ondernemerschap delen.’

Frank Blenderman, partner bij Ernst & Young: ‘Deze samenwerking is gericht op studenten/startende ondernemers maar we willen ook in breder perspectief ondernemerschap in Nederland bevorderen. Onze economie kan niet zonder succesvolle ondernemers. Daarom zullen we onze gezamenlijke kennis op verschillende momenten en plaatsen delen om ondernemers te informeren, motiveren en inspireren.’

ACE is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool Inholland/Amsterdam.