Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Switch to English

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt een steiger om het gebouw geplaatst op vrijdag 18 november. De rest van de werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf woensdag 23 november tot begin januari.

Gebouw D - Roeterseiland

Vanwege achterstallig onderhoud is herstel van het zadeldak van gebouw D noodzakelijk. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt een steiger om het gebouw geplaatst (zowel aan de kant van de patio als aan de kant van de Nieuwe Achtergracht, zie plattegrond).

Werkzaamheden

Eerst worden de dakpannen verwijderd om rotte delen van het dakbeschot te kunnen vervangen. Vervolgens wordt een folie (‘spinvliesfolie’) aangebracht en nieuwe panlatten. Hierna worden zoveel mogelijk de originele dakpannen weer terug gelegd. De werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf woensdag 23 november tot begin januari. Voortgang is ook afhankelijk van weersomstandigheden (met name kans op vorst en sneeuw).

Steigeropbouw en afbouw

De planning is om de steiger in de patio vrijdag 18 november te gaan opbouwen. Dit zal circa 3 werkdagen in beslag nemen. Vanaf woensdag 23 november wordt de steiger aan de Nieuwe Achtergracht kant opgebouwd. Dit zal circa 5 dagen in beslag nemen.