Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Economiestudenten van de UvA ontvangen dinsdag 8 november Peter Verhaar (Oprichter Alex Beleggersbank) en Ewald Engelen (Hoogleraar Financiële Geografie). In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele financieel-economische ontwikkelingen in Europa.

Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen dinsdag 8 november Peter Verhaar (Oprichter Alex Beleggersbank) en Ewald Engelen (Hoogleraar Financiële Geografie). In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele financieel-economische ontwikkelingen in Europa.

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB-president Nout Wellink.

Overig programma

10 november: Onno de Beaufort Wijnholds (oud-bewindvoerder IMF)
16 november (aanvang 10.00 uur): Rem Koolhaas (architect)
22 november (Engelstalig interview): Nick Kounis (ABN Amro) en Jeroen Kremers (RBS)
29 november: Sander van der Laan (AHOLD)

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt 12.30 - 13.30 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Voor meer informatie zie onderstaande verwijzing.