In de week van de Duurzaamheid kunnen studenten en medewerkers oud papier naar de centrale hal van het FNWI-gebouw brengen.

Breng in de week van de Duurzaamheid – van 7 t/m 11 november – al je oude (print)papier naar de centrale hal van het FNWI-gebouw. Het papier van studenten en medewerkers wordt verzameld op een stapel die elke dag hoger zal worden.

Op vrijdag 11 november, de dag van de Duurzaamheid, zullen studenten van de FSR met hulp van iedereen die langsloopt en mee wil doen, van deze stapel verspild papier een boom maken (met papier-maché).

Kom op 11 november tussen 11 en 15 uur allemaal naar de centrale hal en lever input aan de twitterfeed over wat je op dit moment al doet aan duurzaamheid.