Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Nu gebouw D de steigers staat, maakt de UvA van de gelegenheid gebruik om de dakrenovatie te combineren met verdere onderhoudswerkzaamheden en gevelreiniging.

Vanwege de onderhoudswerkzaamheden aan het dak staat gebouw D nu in de steigers. De werkzaamheden voor dit gebouw gaan in week 52 en week 1 door in tegenstelling tot de sloopwerkzaamheden voor gebouw BC zoals eerder in een buurtbericht van 7 december verwoord. Dit in verband met de verhuizing van medewerkers van de Faculteit Maatschappij en Gedragswetenschappen van gebouw J/K naar gebouw D die eind dit jaar gaat plaatsvinden.

Nu het gebouw in de steigers staat, maakt de UvA van de gelegenheid gebruik om de dakrenovatie te combineren met verdere onderhoudswerkzaamheden zodat de steigers in januari tijdig ontmanteld kunnen worden.

De werkzaamheden bestaan uit ramen lappen, kozijnen schoonmaken en gevelreiniging door middel van stoomcleaning. Stoomcleaning wordt door drie medewerkers uitgevoerd onder niet al te hoge druk (monumentaal pand). De werkzaamheden worden alleen tijdens werkdagen uitgevoerd vanaf 9.00 uur.