Studenten Sport Amsterdam en A.S.A.V. Aquila organiseren ook dit jaar weer de Roetersrun, op donderdag 22 maart 2012. Het is de 7e keer dat dit hardloopevenement voor studenten en medewerkers van Amsterdamse universiteiten en hogescholen wordt georganiseerd.

Studenten Sport Amsterdam en A.S.A.V. Aquila organiseren ook dit jaar weer de Roetersrun, op donderdag 22 maart 2012. Het is alweer de 7e keer dat dit hardloopevenement voor studenten en medewerkers van Amsterdamse universiteiten en hogescholen wordt georganiseerd.

Loop mee!

Een aantal medewerkers van HuisvestingsOntwikkeling UvA heeft al toegezegd mee te doen aan deze sportieve uitdaging. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan de wedstrijd. De start is om 19.00 uur voor de ingang van gebouw E van de UvA aan de Roetersstraat. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking en een borrel in het nieuwe CREA Café.

Parcours

Het parcours loopt van de Roetersstraat, via de Plantage Middenlaan, de Plantage Muidergracht, Plantage Badlaan en de Sarphatistraat, terug naar de Roetersstraat.