Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen woensdag 9 mei Diederik Samsom, fractievoorzitter PvdA. In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met hem onder meer over de val van het kabinet.

Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen woensdag 9 mei Diederik Samsom, fractievoorzitter PvdA. In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met hem onder meer over de val van het kabinet, het begrotingsakkoord voor 2013 en Samsoms rol in de onderhandelingen over dit akkoord.

Over Room for Discussion

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB-president Klaas Knot.

Overig programma

14 mei: Tex Gunning (lid Raad van Bestuur AkzoNobel)
7 juni: Jan Kees de Jager (Minister van Financiën)

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt van 12.30 - 13.30 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Toegang: vrij.