Op 11 juni (15.30-18:30 uur) organiseren de UvA en HvA een interactieve, inspirerende bijeenkomst voor medewerkers rond duurzaamheid, waarin kennismaken en kennisdelen centraal staat.

Op 11 juni (van 15.30 tot 18:30 uur) organiseren de UvA en HvA bijeenkomst rond duurzaamheid, waarin kennismaken en kennisdelen centraal staat.

Zowel binnen de Universiteit van Amsterdam als de Hogeschool van Amsterdam gebeurt veel op het gebied van duurzaamheid in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Beide organisaties bieden medewerkers daarom graag de gelegenheid om kennis en ervaring te delen tijdens een interactieve, inspirerende bijeenkomst.

Houd 11 juni van 15.30 - 18.30 uur vrij in uw agenda en meld u direct aan bij Ronald Bangma (HvA) via onderstaande verwijzing. Programma en locatie worden binnenkort bekend gemaakt.