Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen donderdag 14 juni Hero Brinkman, oprichter van de Onafhankelijke Burger Partij (OBP). In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met hem over zijn PVV-verleden en over het nieuwe front op rechts dat hij met Trots op Nederland wil vormen.

Over Room for Discussion

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB-president Klaas Knot.

Overig programma

4 september: Aysel Erbudak (bestuursvoorzitter Slotervaartziekenhuis)
13 september: Louise Fresco (Universiteitshoogleraar UvA)

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt van 15.00 - 16.00 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Toegang: vrij.