Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen donderdag 7 juni Jan Kees de Jager, demissionair minister van Financiën. In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met hem onder meer over de totstandkoming van het Lenteakkoord, de aankomende verkiezingen en het actuele financiële nieuws. Ook wordt ingegaan op de moraal van de (financiële) markt.

Over Room for Discussion

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, voormalig minister van Financiën Wouter Bos en DNB-president Klaas Knot.

Overig programma

De laatste Room for Discussion van dit collegejaar vindt plaats op 14 juni. Te gast is dan Hero Brinkman.

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt van 12.30 - 13.30 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Toegang: vrij.

Roeterseilandcampus - gebouw E

Roetersstraat 11