De UvA viert maandag 3 september in de Aula van de universiteit de opening van het academisch jaar 2012-2013. Het thema van de opening is ‘Amsterdam in de wereld: Europa’.

Opening academisch Jaar 2011, foto 37, foto's Bob Bronshoff

Het programma start om 15.00 uur, de Aula is geopend vanaf 14.30 uur. Belangstellenden, studenten en medewerkers zijn van harte welkom de opening bij te wonen, evenals de receptie na afloop in de hal van het Maagdenhuis.

Tijdens de opening spreken:

• Dr. Louise Gunning-Schepers, voorzitter van het College van Bestuur UvA-HvA
  • Prof. dr. Stan Bentvelsen, UvA-hoogleraar Large Hadron Collider Physics
  • Mr. Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam

Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door de band The specific gravity of rock met op slaggitaar prof. dr. Edward de Haan, decaan van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen.

U kunt zich aanmelden via onderstaande verwijzing.

Aula - Oude Lutherse kerk

Singel 411