Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Vertegenwoordigers van jongerenafdelingen van politieke partijen gaan op verkiezingsdag 12 september op de UvA in debat over de toekomst van de wetenschap, de langstudeerboete en andere actuele onderwerpen.

Het debat wordt georganiseerd door discussieplatform BètaBreak, een initiatief van bèta-studenten aan de UvA, ondersteund door de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Aan het debat nemen onder andere Jojanneke van der Veen (landelijk voorzitter DWARS), Nikie van Thiel, (landelijk voorzitter Jonge Democraten), Robert Steenbergen (vicevoorzitter Jonge Socialisten), Dennis Chafia (vicevoorzitter CDJA), Marc Smits (bestuurslid ROOD) en Elroy Huijsman (voorzitter JOVD Amsterdam e.o.) deel.

Het debat vindt plaats van 12.00 - 13.00 uur in de centrale hal van Science Park 904.

Stemlokaal

Bezoekers kunnen ook hun stem uitbrengen voor de verkiezingen van de Tweede Kamer, want op initiatief van de studenten van de BètaBreak is er 12 september voor het eerst een officieel stemlokaal in Science Park 904. Stemmen kan van 8.00 – 21.00 uur in zaal B0.203.

BètaBreak

Tijdens de maandelijkse BètaBreak gaan diverse gasten in gesprek over een actueel bèta-probleem. De BètaBreak is een initiatief van bèta-studenten aan de UvA, ondersteund door de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.