Meest innovatieve en toepasbare idee, met commerciële en/of maatschappelijke waarde, bekroond met 5000 euro.

AmSIA, Amsterdam Science, Innovation Award 2013

De aanmelding voor de Amsterdam Science & Innovation Award 2013 is open. Wie wint de prijs voor zijn of haar innovatieve, toepasbare idee met commerciële en/of maatschappelijke waarde? Een jury met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en de Amsterdamse kennisinstellingen, onder leiding van prof. Louise Fresco, selecteert vijf finalisten. Zij geven een 'elevator pitch' tijdens de feestelijke finale, waarna de jury besluit wie de winnaar is.

De jury:

• Prof. dr. ir. Louise Fresco, UvA hoogleraar (juryvoorzitter)
  • Mr. Ben van Dongen, CEO BlueBubbleLab Media Group
  • Prof. dr. Peter Nijkamp, VU, Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde (ruimtelijke economie)
  • Ir. Rob Kirschbaum, Vice President Open Innovation DSM
  • Prof. dr. Dinko Valerio, partner Aescap venture

Deadline inzendingen: vrijdag 19 april (18.00 uur). De finale vindt plaats op woensdag 5 juni in het Amsterdam University College.

Organisatie

AmSIA wordt georganiseerd door Bureau Kennistransfer UvA-HvA-AMC en het Technology Transfer Office VU-VUmc.

De Commissie van Aanbeveling:

• Drs. Paul Doop, vicevoorzitter CvB UvA-HvA
  • Prof. dr. Marcel Levi, decaan & voorzitter Raad van Bestuur AMC