EN

Tijdens de Dies Natalis is dr. Mieke Mulder, docent Klinische farmacologie aan de Faculteit der Geneeskunde, uitgeroepen tot UvA Docent van het Jaar 2013. In een ceremonie van olympische allure werden alle zes faculteitswinnaars gehuldigd. Zij ontvingen een medaille en een pen voorzien van hun eigen naam.

UvA Dies 2014 Docent van het Jaar, Mieke Mulder
Foto: Dirk Gillissen

De jury, die volledig uit studenten bestond, riep uiteindelijk Mieke Mulder uit als UvA Docent van het Jaar. Mulder wordt geroemd omdat ze in staat is als droog bekend staande studiestof duidelijk en gestructureerd over te brengen. Zij bedankte  alle studenten die voor haar de inspiratie vormen om haar onderwijs steeds beter te maken, haar collega’s en haar vader die als docent een voorbeeld voor haar was.