Een grote stroomstoring heeft vanmorgen (vrijdag 27 maart) grote delen van vooral Noord-Holland en Amsterdam getroffen. Ook de UvA-locaties op het Science Park en het IWO zaten zonder stroom. De locaties zijn volgens protocol ontruimd.

Update 13.30 uur

Het tentamen Communicatiewetenschap om 17.00 uur in IWO gaat wel door! Voor studenten die door OV-problemen niet aanwezig kunnen zijn, zal een alternatieve tentamenmogelijkheid worden aangeboden door de opleiding.

Update 12.40 uur

Alle tentamens tot 17.00 uur in het IWO zijn afgelast.

Update 12.20 uur

Alle tentamens die in het USC zouden plaatsvinden gaan niet door, ongeacht de faculteit waar de tentamens onder vallen. De tentamens van de FEB in het IWO gaan ook niet door. Updates over andere faculteiten volgen.

Update 12.10 uur

In tegenstelling tot het bericht hieronder, zijn alle FNWI-tentamens van vandaag afgelast, ongeacht de locatie.

Update 11.10 uur

Alle tentamens van de FNWI op locatie Science Park zijn voor vandaag afgelast. Het AUC heeft wel stroom.

10.50 uur

Er is zonder stroom onder andere geen luchtverversing mogelijk. Afhankelijk van de duur van de stroomstoring wordt gekeken of activiteiten hervat kunnen worden. Er wordt vandaag geen onderwijs meer gegeven op het Science Park.
De FNWI-tentamens die tot 13:00 uur zouden plaatsvinden, zijn geannuleerd. Rond 12:00 uur volgt meer informatie over de tentamens die in de middag gepland staan aan de FNWI.

Dit bericht wordt geactualiseerd zodra er meer informatie is.