Het College van Bestuur heeft alle medewerkers en studenten per e-mail gevraagd om feedback op twee onlangs verschenen zogeheten green papers.

Blended learning en kennis delen

Blend IT & Share IT, is vervaardigd door een werkgroep onder leiding van Peter van Baalen, hoogleraar Information Management and Digital Organisation en tevens directeur van het College of Economics & Business. Het tweede green paper, getiteld Dare to Share, is samengesteld door een werkgroep onder leiding van Richard van der Wurff, universitair hoofddocent Politieke Communicatie en Journalistiek aan het College en de Graduate School of Communication.

Het College van Bestuur ontvangt de input van de academische gemeenschap graag op secretariaat-rectormagnificus@uva.nl.