Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Update 15.45 uur: De energievoorziening in REC BCD werkt weer. Vanaf morgen zijn de REC-gebouwen BCD weer normaal geopend.

13.00 uur: In gebouw G op Science Park 904 is het nog koud als gevolg van problemen met het luchtcirculatiesysteem. Er wordt gewerkt aan een oplossing door middel van heaters.

12.55 uur: de wifi-netwerken ('uva' en 'eduroam') doen het weer op alle UvA-locaties, m.u.v. REC-gebouwen BCD die vandaag gesloten blijven.

12.00 uur: De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG) geeft aan dat de REC-gebouwen BCD vandaag gesloten blijven. Aan eventuele omroostering naar andere locaties op de Roeterseilandcampus wordt gewerkt. De FMG heeft haar studenten en medewerkers per e-mail geïnformeerd. Studenten wordt geadviseerd www.student.uva.nl in de gaten te houden.

11.30 uur

REC-gebouwen BCD zijn nog steeds gesloten. Als gevolg van de stroomstoring werkt de centrale energievoorziening in deze delen van het Roeterseiland niet. Er is nog niet bekend wanneer het opgelost zal zijn.

11.15 uur

Er rijden weer treinen, maar beperkt en met grote vertraging. De metro's rijden weer zo goed als volgens dienstregeling. Ook de trams rijden, maar - zo meldt het GVB - nog niet helemaal volgens schema.

11.10 uur

Op alle locaties doen de koffieautomaten het in principe weer. Doet een automaat het toch nog niet, geef dit dan door op telefoonnummer 020 525 7575.

10.35 uur

De draadloze netwerken 'uva' en 'edurodam' werken nog niet op de volgende locaties: P.C. Hoofthuis, REC H, REC J/K, REC L, REC G, REC I, REC P, de Artisbibliotheek en de Bijzondere Collecties (Oude Turfmarkt).

De koffieautomaten zijn op een groot aantal UvA-locaties nog niet in werking.

09.38 uur

REC-gebouwen BCD nog steeds gesloten en nog niet duidelijk wanneer opstart mogelijk is. Er wordt gekeken naar eventuele omroostering.

09.20 uur

De Student Service Desk (SSD) is telefonisch weer bereikbaar. Ook is de SSD-balie in hal E van REC open.

08.55 uur

REC BCD is nog steeds dicht. Het is nog niet duidelijk hoe laat het gebouw open kan gaan.

De Student Service Desk is door de stroomstoring telefonisch nog niet te bereiken.

08.45 uur

De colleges gaan zo veel als mogelijk door. Voor verplichte deelname geldt overmacht. Met vragen kunnen studenten contact opnemen met hun opleiding.

08.30 uur

Vannacht en vanochtend was er een grote stroomstoring in Amsterdam. Alle gebouwen van de UvA hebben inmiddels weer stroom en zijn open, met uitzondering van REC BCD. Het openbaar vervoer in de stad (GVB) komt langzaam weer op gang, maar is nog beperkt. Er rijden nog geen treinen van en naar Amsterdam.