Mirjam van Praag, hoogleraar Entrepreneurship and organization aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en Maersk Mc-Kinney Møller Professor of Entrepreneurship aan Copenhagen Business School, is per 1 maart 2017 benoemd tot lid van de nieuwe raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Mirjam van Praag
Foto: Christaan Krouwels

Naast Van Praag zijn Ir. Roelof de Wijkerslooth de Weerdsteijn (voorzitter), dr. Adriana Esmeijer, drs. Willem te Beest en dr. Amandus Lundqvist de andere leden van de nieuwe raad van toezicht. De ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Economische Zaken hebben melding gemaakt van deze benoemingen in de ministerraad