Antoinette Muntjewerff is vrijdag 19 mei verkozen tot UvA Docent van het Jaar 2016-2017. Muntjewerff werkt als docent algemene rechtsleer aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

A.J. Muntjewerff
Antoinette Muntjewerff

Muntjewerff wordt door de jury geprezen omdat zij eerstejaars studenten direct het gevoel geeft dat zij onderdeel uitmaken van de UvA. Eind maart maakte de jury de faculteitswinaars bekend, waaruit nu de UvA-brede Docent van het Jaar gekozen is. Hieronder nog eens alle faculteitswinnaars.

Faculteit Economie en Bedrijfskunde Torsten Jochem
Faculteit der Geesteswetenschappen Mark Deuze
Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen Hylke de Vries
Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica Marco Swaen
Faculteit der Rechtsgeleerdheid Antoinette Muntjewerff
Academisch Medisch Centrum Paul van Trotsenburg

Over de prijs

Ieder jaar reiken de Studentenraad van de UvA en de ASVA Studentenunie de Docent van het Jaar-prijs uit. Met deze prijs vragen zij aandacht voor goed docentschap en daarmee samenhangend goed onderwijs aan de UvA.