Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Economiestudenten van de UvA ontvangen maandag 31 oktober Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele politieke en financieel-economische ontwikkelingen in Nederland en Europa.

Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen maandag 31 oktober Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. In het discussieprogramma Room for Discussion gaan zij in gesprek over de actuele politieke en financieel-economische ontwikkelingen in Nederland en Europa.

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en DNB-president Nout Wellink.

Overig programma

8 november: Ewald Engelen (UvA) en Peter Verhaar (oprichter Alex Beleggingsbank)
10 november: Onno de Beaufort Wijnholds (oud-bewindvoerder IMF)
16 november (aanvang 10.00 uur): Rem Koolhaas (architect)
22 november (Engelstalig interview): Nick Kounis (ABN Amro) en Jeroen Kremers (RBS)
29 november: Sander van der Laan (AHOLD)

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt van 12:30-13:30 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Voor meer informatie zie onderstaande verwijzing.