Economiestudenten van de UvA ontvangen woensdag 14 maart Jolande Sap, fractievoorzitter van GroenLinks. In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met haar over de bezuinigingsplannen.

Economiestudenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontvangen woensdag 14 maart Jolande Sap, fractievoorzitter van GroenLinks. In het discussieprogramma Room for Discussion spreken zij met haar over de bezuinigingsplannen. Ook gaan ze in gesprek over hoe GroenLinks zich kan positioneren in een schuivende politieke arena.

Over Room for Discussion

Room for Discussion is een wekelijks interviewprogramma voor en door studenten op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Voor een groot publiek interviewen studenten in een daartoe ingerichte ‘huiskamer’ wetenschappers, politici, zakenmensen en opinieleiders van Nederland. Room for Discussion ontving eerder onder andere oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink van ABN Amro, (voormalig) ministers van Financiën Wouter Bos en Jan Kees de Jager en oud-DNB-president Nout Wellink.

Overig programma

2 april: Peter Bakker (voormalig CEO TNT Post)
10 april: Weiwu Zhang (general manager - ICBC The Netherlands)
13 april: Klaas Knot (President van de Nederlandsche Bank)
17 april: Onno Ruding (oud-topman Citigroup, voormalig minister van Financiën)
25 april: Peter Vandermeersch (hoofdredacteur NRC) en Rob Wijnberg (hoofdredacteur NRC.Next)

Locatie en tijd

Room for Discussion vindt van 12.30 - 13.30 uur plaats in de E-hal van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, Roetersstraat 11. Toegang: vrij.