Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op welke manier beheren ondernemingen en overheden hun risico’s tijdens en na de Europese schuldencrisis? Op donderdag 26 april organiseren studenten van de Financiële Studievereniging Amsterdam het 16e FSA Congres in het Concertgebouw te Amsterdam.

Op welke manier beheren ondernemingen en overheden hun risico’s tijdens en na de Europese schuldencrisis? Op donderdag 26 april organiseren studenten van de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) het 16e FSA Congres in het Concertgebouw te Amsterdam. Het thema is Europe in distress – Managing risks during and after the sovereign debt crisis.

Verschillende financiële experts geven hun visie op de Europese schuldencrisis. Onder meer Klaas Knot (president DNB), Stijn Claessens (adjunct-directeur onderzoeksafdeling IMF ) en Maarten Verwey (adjunct-directeur-generaal Economische en Financiële Zaken EC) nemen deel aan het congres. Sarah Carlson (senior analist Moody’s) zal de focus onder andere leggen op de huidige situatie in Nederland. Ook de UvA-hoogleraren Arnoud Boot, Sweder van Wijnbergen en Lex Hoogduin spreken tijdens het congres.

Over FSA

FSA is een studievereniging voor financieel georiënteerde studenten aan de economische faculteiten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). De FSA fungeert als intermediair tussen studenten en het bedrijfsleven. Daartoe organiseert de FSA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten.

Locatie en tijd

Locatie: Het Concertgebouw, Amsterdam
Tijd: donderdag 26 april, 09:00 – 18:00
Voertaal: Engels