Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Prof. mr. Evert Verhulp, hoogleraar Arbeidsrecht, treedt per 1 januari 2014 aan als voorzitter van de Amsterdamse Academische Club van de Universiteit van Amsterdam. Hij volgt prof. dr. Mirjam van Praag op, die de afgelopen vier jaar leiding gaf aan het nieuwe bestuur van de club.

E. Verhulp

Maaike Ambags, directeur van de AAC, is enthousiast: ‘We zitten momenteel in een spannende periode waarin we de club opengesteld hebben voor niet-leden. Ik heb er veel vertrouwen in dat Evert Verhulp ons verder gaat helpen met het professionaliseren en vitaliseren van de club en het aantrekken van nieuwe leden en geïnteresseerden’.

‘De Amsterdamse Academische club wordt steeds meer de bruisende ontmoetingsplaats voor UvA-academici, en dat te mogen besturen vind ik een eer. Ik verheug me er in ieder geval erg op’, aldus Verhulp. 

Op 19 december vindt er in de club een ledenavond plaats waarop nader kennis gemaakt kan worden met Verhulp.  

Over Evert Verhulp 

Evert Verhulp (1964) is hoogleraar Arbeidsrecht en wetenschappelijk  directeur van het Hugo Sinzheimer Instituut van de UvA. Daarnaast bekleedt hij verschillende bestuurs- en adviesfuncties. Zo is hij sinds 2012 kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). 

Over de AAC

De Amsterdamse Academische Club is de ontmoetingsplaats van de UvA en telt ruim 800 leden. De club is op werkdagen tussen 12.00 en 22.00 uur geopend voor lunch, borrel en diner. Om een brug te slaan tussen de academische wereld, maatschappij en bedrijfsleven, organiseert de AAC onder andere wekelijks een debat. Elke vrijdagmiddag is er een informele borrel met wisselende live jazzbands.