For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Dr. J.J.M. (Jochem) Miggelbrink

Alumni Office and Amsterdam University Fund

Postal address
 • Spui 21
  1012 WX Amsterdam
 • Profiel

  Jochem Miggelbrink is werkzaam als relatiemanager fondsenwerving bij het Amsterdams Universiteitsfonds. Het Amsterdams Universiteitsfonds is een onafhankelijke stichting gelieerd aan de UvA.

  Het Amsterdams Universiteitsfonds is sinds 2007 actief en houdt zich bezig met de ondersteuning van bijzondere activiteiten van studenten, het beschermen van het cultureelerfgoed van de UvA en het bevorderen van de wetenschap binnen de universiteit. Het Universiteitsfonds is ingesteld om fondsen te werven voor doelen waar geen reguliere financiĆ«ring voor bestaat. Fondsenwerving voor het Hoger Onderwijs staat in Nederland nog in zijn kinderschoenen, maar er is heel veel potentieel. Het is creatief en uitdagend werk dat veel voldoening oplevert.

  Achtergrond
  Doctoraal Geschiedenis, Universiteit Utrecht, promotie in 2004 aan the European University Institute in Florence op Schotse soldaten in de Republiek der Verenigde Nederlanden. Sinds 2004 werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam.Daarnaast is hij bestuurssecretaris voor de Vereniging Vrienden van de Nationale Opera.

   

  AUF Alumni EUI
 • Nevenwerkzaamheden

  Bestuurssecretaris Vereniging Vrienden van de Nationale Opera

 • Ancillary activities
  No known ancillary activities