For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

J.M. (Janine) Smit MSc

Faculty of Economics and Business
Photographer: Janine Smit

Visiting address
 • Roetersstraat 11
 • Room number: 11.07
Postal address
 • Postbus 15961
  1001 NL Amsterdam
Contact details
Social media
 • Profiel

  Janine Smit is als beleidsadviseur Onderwijs werkzaam bij het team Monitoring & Innovation van het Edcucation Service Center van de Faculteit Economie & Bedrijfskunde. Daarnaast is zij werkzaam als Onderwijskundige bij de Graduate School of Business.

  Voorheen was zij beleidsmedewerker Onderwijs bij Academische Zaken van de Bestuursstaf en werkzaam als trainee bij Adviesbureau Thaesis. In 2016 was Janine bestuurslid van Jong UvA, het netwerk voor UvA-medewerkers jonger dan 36 jaar en coördinator van de themagroep Professionele Ontwikkeling. Janine studeerde Pedagogische Wetenschappen & Onderwijskunde (BSc.) en Onderwijskunde (MSc.) aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseerde zich in Onderwijsbeleid & Onderwijsorganisatie. Tijdens haar studie was zij onder meer adviserend student-lid bij het faculteitsbestuur van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen en heeft zij onderzoek gedaan naar de beleidsreactie van onderwijsdirecteuren in het primair onderwijs aan Durham University in Engeland.

 • Ancillary activities
  • No ancillary activities