For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL
Biologie

Locatie en faciliteiten

De colleges van Biologie worden gegeven aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op het Science Park Amsterdam.

Loading video..

Naast moderne collegezalen en laboratoria vind je hier ook computer- en studieruimtes waar je zelfstandig kunt werken. Naast studeren biedt het Science Park ook eet en drink mogelijkheden. Daarnaast bevindt het Universitair Sport Centrum (USC) van de UvA zich op dit terrein.

MijnUvA

Als UvA-student krijg je je eigen computeraccount en opslagruimte. Op MijnUvA vind je onder andere actuele berichten uit Canvas met studie-informatie, UvA studentenmail, student.uva.nl en het Studenteninformatiesysteem (SIS) voor je vak- en tentamenaanmeldingen. In Datanose vind je je rooster.

Anna’s Tuin en Ruigte

In het gebied tussen het faculteitsgebouw en de rondweg vind je Anna’s Tuin en Ruigte. (Oud) FNWI-studenten hebben het natuurontwikkelingsplan ‘Anna’s Tuin en Ruigte’ geschreven voor dit terrein, dat bedoeld is als natuur- en waterbergingsgebied. In dit gebied krijgt de natuur de ruimte. Een van de belangrijkste elementen van Anna’s Tuin en Ruigte is Anna’s Tuin: een permacultuur, waar groenten en fruit verbouwd worden zonder de natuur uit te putten.  Anna’s Tuin en Ruigte biedt studenten unieke mogelijkheden voor practica en onderzoek direct naast de faculteit.

Anna's Tuin

Bereikbaarheid

Science Park Amsterdam ligt aan de oostelijke kant van Amsterdam in de Watergraafsmeer. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres: Science Park 904 | 1098 XH Amsterdam
Telefoon: 020 525 7100

Kijk hier voor informatie over het gebouw

Universitair Sport Centrum