For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Voorlichting en contact

Bachelor Politicologie

Wij houden ons aan de maatregelen die de UvA met betrekking tot het coronavirus heeft opgesteld. Daarom zijn onze openingstijden en wijze waarop we bereikbaar zijn tijdelijk aangepast.

Tim
Tim op Instagram

Instagram

Het nu ook mogelijk om via Instagram direct vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Politicologie staat Tim iedereen graag te woord! Tim kan je helpen met vragen en meer vertellen over zijn eigen ervaringen!  Klik hier om in contact te komen met Tim.

Wij houden ons aan de maatregelen die de UvA met betrekking tot het coronavirus heeft opgesteld. Daarom zijn onze openingstijden en wijze waarop we bereikbaar zijn tijdelijk aangepast.

De onderwijsbalie Sociale Wetenschappen is fysiek gesloten. Je kunt ons wel online bereiken en (beperkt) per telefoon.

E-mail ons op edss@uva.nl. We reageren zo snel we kunnen op werkdagen tussen 09:00 en 15:00

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 14:00 op telefoonnummer 020 – 525 3777

Lukt het niet om in contact met ons te komen en heb je een urgente vraag? Neem contact op met de Centrale Studenten Service Desk < met de link: https://student.uva.nl/contact-en-locaties/central-student-service-desk/central-student-service-desk.html>. Zij zijn elke werkdag bereikbaar per telefoon en whatsapp tussen 09:00 en 17:00.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelor Politicologie en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je na de Bachelordag ontdekken of de studie echt bij je past? Doe dan mee aan de UvA Proefstudeerweek. De voorlichtingsactiviteiten waar Politicologie aan meedoet:

Education Desk Social Sciences

De Education Desk Social Sciences is het informatiepunt voor vragen over de opleiding. Je kunt er ook een afspraak maken met een studieadviseur van de opleiding.

Bezoekadres

Education Desk Social Sciences    
Nieuwe Achtergracht 166    
1018 WV Amsterdam  
T: 020 - 525 3777  
E:  edss@uva.nl

Postadres

College of Social Sciences      
Postbus 15725   
1001 NE Amsterdam  

Hoe kom je bij de Education Desk Social Sciences? 

De Education Desk Social Sciences bevindt zich op 

Roeterseilandcampus
Nieuwe Achtergracht 166
Gebouw B, kamer B700 (7de verdieping)
Amsterdam

Plattegrond REC NL

Studieadviseur Politicologie

Met specifieke vragen over de opleiding kun je altijd terecht bij de studieadviseur.

E:  studieadviseur-pol@uva.nl 
T: 020 - 525 3777

 

Central Student Service Desk

Voor algemene informatie over studeren, inschrijven, studiefinanciering en wonen, kun je terecht bij de Central Student Service Desk. Zie de website voor adres, telefoon en openingstijden: