For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Locatie

De opleidingen van het College Sociale Wetenschappen (CSW) zijn gehuisvest op Amsterdam Roeterseilandcampus. Hier zijn de collegezalen, het Library Learning Centre, het restaurant en de studieverenigingen binnen handbereik.

Roeterseiland (REC) - Gebouw BC - trappenhuis

Amsterdam Roeterseilandcampus

Bekijk de video waarin een student je rondleidt over de campus.

Loading video..

Amsterdam Roeterseilandcampus is een open stadscampus in de levendige en groene Plantagebuurt aan de rand van de Amsterdamse binnenstad. Op deze campus zijn de opleidingen samengebracht van Maatschappij- en Gedragswetenschappen, Economie en Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid. De campus is voor studenten een inspirerende studieomgeving met hoogwaardige onderwijsvoorzieningen en moderne ICT-faciliteiten. 

Daarnaast zijn er geavanceerde onderzoeksvoorzieningen zoals cubicles en diverse labs, waaronder het eyetracking lab, het fMRI lab en het Baby lab. Ook CREA, het culturele studentencentrum van UvA en HvA, vind je op de campus. Een plek waar je cursussen kunt volgen, theatervoorstellingen kunt bezoeken en met studiegenoten kunt afspreken in het CREA Café. Op en rondom de campus zijn vele winkeltjes, cafés en restaurantjes, en culturele voorzieningen als bioscoop Kriterion, Artis en het Tropenmuseum.