For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Voorlichting en contact

Sociale Geografie en Planologie

Wil je in 20/21 starten met onze opleiding en heb je nog vragen na het lezen van de informatie op deze site, meld je dan hier aan en geef door wat je vraag is. Je vraag wordt dan geïnventariseerd en beantwoord door de education desk, de studieadviseur of een student. Je kunt ook aangeven als je in contact wilt komen met een huidige student.” edss@uva.nl

De Education Desk Social Sciences is fysiek gesloten. Je kunt ons wel online bereiken en (beperkt) per telefoon.

E-mail ons op edss@uva.nl. We reageren zo snel we kunnen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 15:00 op telefoonnummer 020 – 525 3777

Lukt het niet om in contact met ons te komen en heb je een urgente vraag? Neem contact op met de Central Student Service Desk. Zij zijn elke werkdag bereikbaar per telefoon en whatsapp tussen 09:00 en 17:00.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelors Sociale Wetenschappen en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je na de Bachelordag ontdekken of de studie echt bij je past? Doe dan mee aan de UvA Proefstudeerweek. De voorlichtingsactiviteiten waar Sociale Geografie en Planologie aan meedoet:

UvA Bachelordag

UvA Student voor een dag

Open dagen

Education Desk Social Sciences

De medewerkers van de Education Desk Social Sciences kunnen je veel vertellen over de opleiding en veel van je vragen snel beantwoorden. Indien gewenst kun je via de desk ook  een afspraak maken met een van de studieadviseurs. 

Bezoekadres

Education Desk Social Sciences    
Nieuwe Achtergracht 166   
1018 WV Amsterdam 
T 020 - 525 3777 
edss@uva.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Postadres

College of Social Sciences  
Postbus 15725
1001 NE Amsterdam 

Plattegrond Roeterseiland Campus

Central Student Service Desk

Voor algemene informatie over studeren, inschrijven, studiefinanciering en wonen, kun je terecht bij de Central Student Service Desk. Zie de website voor adres, telefoon en openingstijden:

Central Student Service Desk

Bestel de brochure