For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Degree in teaching
Geschiedenis (Educatie en communicatie)
Compare programmes

Online open dag

Wil je weten of de master Geschiedenis (Educatie en communicatie) echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Wat houdt deze studie in?

In deze video delen een docent en (oud-)studenten van de master Geschiedenis (Educatie en communicatie) hun ervaringen met de opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Studenten maken een video voor Museum Het Schip

De studenten van deze master hebben een geanimeerde video gemaakt, in opdracht van Museum Het Schip. De video is door het museum daadwerkelijk in gebruik genomen en wordt ingezet als onderdeel van een educatief programma voor MBO-klassen die het museum komen bezoeken.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Meer weten over de master Geschiedenis (Educatie en communicatie)? Download de brochure of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Dr. Paul Knevel:

'In deze master leer je te schakelen tussen vakkennis en maatschappelijke onderwijskundige thema's en debatten. Dit scherpt je inzichten als historicus en helpt je een eigen stem als eerstegraads leraar Geschiedenis te ontwikkelen'

 

Geschiedenis aan de UvA

Geschiedenis is overal, van verleden tot heden. Ontdek op de disciplinepagina van Geschiedenis wat er allemaal mogelijk is wanneer je Geschiedenis studeert midden in Amsterdam.