For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Schakelprogramma Politicologie

Voor hbo- en wo-afgestudeerden, die een aan Politicologie verwante opleiding hebben afgerond en de Master Political Science willen volgen, is het schakelprogramma Politicologie ontwikkeld. Het schakelprogramma Politicologie begint in september.

Het schakelprogramma wordt voor elke student individueel vastgesteld door de Examencommissie Politicologie op grond van vooropleiding en de gekozen richting. Het heeft daarbij dus een maximale omvang van 60 EC. Voor studenten met een HBO-diploma geldt dat zij het volledige schakelprogramma dienen te volgen.

Studenten van andere sociale wetenschappen krijgen in veel gevallen vrijstelling voor het M&T gedeelte en kunnen hun keuzeruimte met een van de drie minoren vullen.

Belangrijke informatie schakelprogramma

Ieder jaar besluit de Graduate School of Social Sciences opnieuw of het schakelprogramma Politicologie (in huidige vorm) wordt voortgezet. Voor het studiejaar 2017-2018 zal dit schakelprogramma doorgaan en is het mogelijk je ervoor aan te melden tegen normaal wettelijk tarief (2.006 euro voor 60 ECTS). We raden je aan om, als je geïnteresseerd bent in dit schakelprogramma, je goed te informeren bij de GSSS informatiebalie en om dit programma (deels) tijdens je huidige opleiding te volgen.

Zie de online UvA studiegids voor een indruk van het schakelprogramma in het lopende studiejaar.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt d.m.v. aanmelding voor de Master Political Science.

Contact

E-mail GSSS informatiebalie