Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Onderwijs

Bacheloropleidingen
Als rechtenfaculteit van de UvA verzorgt de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en – samen met twee andere faculteiten – de Engelstalige bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics).
Masteropleidingen
Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid kun je kiezen uit meer dan 20 juridische masteropleidingen. Er zijn masters die je kennis van een bepaald rechtsgebied verdiepen, maar ook bredere rechtenstudies waarbinnen je zelf je specialisatie kunt kiezen.

Minor Amsterdam Law Firm

Wil je je juridische kennis zo snel mogelijk in de praktijk brengen? Meld je dan al tijdens je bachelor aan bij ons ‘virtuele advocatenkantoor’. Onder begeleiding van professionele juristen werk je aan realistische zaken.

Ervaringsonderwijs

De Amsterdam Law Practice inspireert en motiveert studenten tot het doen van onderzoek en het verdiepen van kennis. Studenten leren door te doen, en bouwen een brug naar de samenleving door te werken aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Honours College

Honoursstudenten volgen met een vaste groep medestudenten werkgroepen en masterclasses. Ze komen in contact met de advocatuur, rechterlijke macht en ngo’s en gaan een tijd in het buitenland studeren.
Roeterseilandcampus
De rechtenfaculteit is gevestigd op de Roeterseilandcampus in het centrum van Amsterdam.