Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Postacademisch onderwijs

Als universitair onderwijsinstituut voor juridische professionals biedt het Eggens Instituut van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid na- en bijscholing op postacademisch niveau. Via het contractonderwijs van de Open UvA Colleges kun je als volwassenen ook juridische cursussen volgen, zonder dat je je voor het hele studiejaar inschrijft.

Juridisch postacademisch onderwijs - Eggens Instituut

Het Eggens Instituut voor juridisch postacademisch onderwijs biedt de mogelijkheid tot professionele na- en bijscholing op postacademisch niveau.

Naar de website van het Eggens Instituut

Contractonderwijs - Open UvA-Colleges

Je kunt, als bijscholing of vanuit persoonlijke belangstelling, losse onderdelen uit het reguliere curriculum op contractbasis volgen. In het overzicht van Open UvA-Colleges vind je alle onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven.

Lees meer over onze Open UvA-colleges