Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studeren in het buitenland

Global Exchange Programme

Het Global Exchange Programme (GEP) omvat meer dan 90 universiteiten buiten Europa. Studenten van alle studiegebieden kunnen in aanmerking komen voor deze uitwisselingsprogramma's.

Law schools in Europa

Onze faculteit heeft uitwisselingsovereenkomsten met ruim 30 Europese partneruniversiteiten. De meeste overeenkomsten maken deel uit van het Erasmusprogramma.

Law schools buiten Europa

De faculteit heeft uitwisselingsovereenkomsten gesloten met een aantal prestigieuze law schools buiten Europa. Zo kun je bijvoorbeeld naar Columbia Law School in New York of naar City University Hong Kong.

Double Degree Programme

Samen met de Universiteit van Zürich is de UvA een aantrekkelijk Double Degree-programma gestart voor rechtenstudenten. Het is een uniek tweejarig traject waarbij je één jaar aan de UvA en één jaar aan de universiteit van Zürich studeert.

European Lawyer Programme

Tijdens het European Lawyer Programme voor honours- en excellente studenten combineer je je studie aan de UvA met een uitwisseling naar Berlijn en een opleiding aan een universiteit in Londen, Rome of Parijs.

Contact

Bekijk hier het overzicht van contactgegevens voor de verschillende buitenlandprogramma's, waar je als rechtenstudent gebruik van kunt maken. Dan weet je precies waar je met eventuele vragen terecht kunt.