Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Masterclass Dynamisch Verandermanagement

Masterclass Dynamisch Verandermanagement

Hoe krijgen en behouden wij als gemeente, bedrijf, instelling zelf de regie in deze complexe en onvoorspelbare wereld en realiseren we met bezieling onze opdracht?

Brochure

Na afloop van de masterclass ben je beter in staat

  • Het zelf organiserend en zelflerend vermogen (competenties) van burgers, klanten, professionals, leidinggevenden en organisaties op te sporen, aan te spreken en te versterken teneinde de eigen opdracht beter te kunnen realiseren.
  • Zelf de regie te blijven voeren in deze complexe, onvoorspelbare en ambivalente omgeving.
  • Met versterking van zelfregie een bijdrage te leveren aan bevlogenheid in het werk.
  • Vanuit drie theorieën uit de West-Europese geschiedenis te kijken naar organisaties en deze kennis te relateren aan veranderkundige theorieën en praktijken. Om vervolgens de inzichten te herkennen en toe te passen in de eigen praktijk en daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame samenleving en aan organisaties waarin sprake is van een leven lang leren.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor beleidsmedewerkers, bestuurders en uitvoerende professionals in zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening en gemeentelijke overheden. Maar ook voor managers (bijvoorbeeld beleidsadviseurs, P&O- en HR managers) vanuit het
bedrijfsleven die het verandervraagstuk vanuit een andere context en invalshoek willen benaderen.

Docenten

De Masterclass is onder leiding van dr. Gerard Donkers en Nelly Labrie MSc, UvA. Diverse gastsprekers zullen verder een bijdrage verzorgen.

Fotograaf: AAGS
Masterclass Dynamisch Verandermanagement
Type Contractonderwijs
Vorm Kortlopend
Studielast EC,
Voertaal Nederlands
Toelatingseisen Vooropleiding nodig