Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Kosten

Kosten

Je investering voor de MBA in Healthcare Management is € 35.000. Dit bedrag is inclusief je enrolment fee. Je kunt de kosten in 6 termijnen betalen. Bij ondertekening van de Admissions Letter betaal je een enrolment fee van € 2.000 om je deelname te bevestigen. Mocht je onverhoopt niet starten, dan krijg je die fee terug.

Wat is inbegrepen?

Het cursusgeld is voor het hele programma, waaronder alle vakken, examens, de internationale studiereis en gebruik van de online bibliotheek. De kosten van studieboeken zijn niet inbegrepen en komen neer op € 400 tot € 500.

Early bird korting

Kandidaten die zich voor 1 oktober 2020 aanmelden, komen in aanmerking voor € 3.000 korting op het cursusgeld.
 

Korting voor UvA-alumni

UvA-alumni die zich voor de MBA in Healthcare Management aanmelden, komen in aanmerking voor € 2.500 korting op het cursusgeld.

Financiering

Het cursusgeld is fiscaal aftrekbaar. Als je in Nederland woont en werkt, kun je het cursusgeld van de belasting aftrekken. In 2020 kun je maximaal € 15.000 aftrekken. Ga voor meer informatie over belastingaftrek naar de website van de Belastingdienst.

Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) kunnen Nederlandse en buitenlandse professionals die in Nederland wonen en werken een lening aanvragen voor het cursusgeld via Levenlanglerenkrediet. Dit geldt alleen voor masteropleidingen. Ga voor meer informatie over deze lening naar de website van DUO.

Contact

Heb je vragen over de MBA in Healthcare Management?