Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Wetenschappelijke modellen en analyse

De vakken binnen de Amsterdam Executive Master in Actuarial Science (AEMAS) zijn gefocust op de financiële en wiskundige analyse van complexe risicobeheer- en verzekeringsvraagstukken. Je maakt kennis met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ook leer je de nieuwste data-analysemethoden toepassen. Je werkt intensief samen met je medestudenten en docenten en combineert academische theorie met praktijkcases.

De Postmaster Actuarial Practice Cycle

De AEMAS biedt een uitstekende voorbereiding op de Postmaster Actuarial Practice Cycle (APC). In de postmaster focus je op het toepassen van je theoretische kennis in de actuariële praktijk. Heb je zowel de vereiste AEMAS-vakken als de APC afgerond, dan voldoe je aan de opleidingseisen voor de titel Actuaris AG.

De routes naar de AAG

Studiebelasting

Je studiebelasting is afhankelijk van je vooropleiding, en afhankelijk van het aantal vakken dat je volgt. 1 ECTS is gelijk aan 28 uur studie.

Het curriculum

De vakken van de AEMAS bieden je een brede basis en een goede voorbereiding op de Postmaster Actuarial Practice Cycle. Ze richten zich op breed scala aan actuariële onderwerpen, van financiële wiskunde en risicomanagement tot verzekeringsrecht.

Meer over het curriculum

Contact

Heb je vragen over de Amsterdam Executive Master in Actuarial Science?

Neem contact op