Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Executive Programme of Digital Auditing

Executive Programme of Digital Auditing

Digital Auditing: de RE opleiding nieuwe stijl        

Om de nieuwe generatie digitale auditors op te leiden, ontwikkelde de UvA het Executive Programme of Digital Auditing (EPDA). Het programma is gebaseerd op een solide fundament: de IT-auditopleiding, geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors (NOREA) en sinds 2005 constant hoog gewaardeerd door onze studenten en hun werkgevers. Aan dit programma zijn nieuwe vakken toegevoegd, zoals de module Data Science for Auditors; wij innoveren ons curriculum elk jaar, zodat ook de laatste technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten in het programma zijn opgenomen.

In de EPDA-opleiding leren studenten om processen, informatiesystemen en infrastructuren te analyseren, te doorgronden, op basis van harde data te toetsen en daarover impactvol te rapporteren. De EPDA-opleiding is daarmee niet alleen geschikt voor professionals die een loopbaan als IT-auditor ambiëren, maar heeft ook een grote toegevoegde waarde voor accountants, internal auditors, consultants, professionals en managers.

Kernpunten

  • Focus op wetenschap én praktijk;
  • Ervaren docenten met een wetenschappelijke en/of professionele achtergrond;
  • Onderwijs in kleine groepen;
  • Tweejarig parttime programma;
  • Studieondersteuning voor internationaal erkende CIA en CISA kwalificaties;
  • Erkend door NOREA;
  • Verkort traject voor Register Accountants (RA’s), Register Controllers (RC's) en Register Operational Auditors (RO’s).
Executive Programme of Digital Auditing
Diploma RE
Vorm Deeltijd
Studielast 68 EC, 24 maanden
Voertaal Nederlands
Start Februari, september