Executive Programme of Digital Auditing (EPDA)

Met het parttime Executive Programme of Digital Auditing ben je in 2 tot 2,5 jaar helemaal up-to-date als IT-auditor. Je leert processen, informatiesystemen en infrastructuren te analyseren en te doorgronden. Ook leer je deze systemen op basis van harde data te toetsen en impactvol te rapporteren over de resultaten. Ook als je geen loopbaan als IT-auditor ambieert, maar werkt als accountant, internal auditor, consultant of manager is deze opleiding van grote toegevoegde waarde.

Download de brochure

Kom naar de informatieavond op woensdag 2 oktober

Waarom kiezen voor het Executive Programme of Digital Auditing?

• Parttime programma van 2 jaar

Het Executive Programme of Digital Auditing duurt ongeveer 2 jaar. De colleges zijn op vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur. Dit betekent dat je je een dag per week helemaal kunt focussen op je studie. Heb je al een RA- of RO-titel dan volg je alleen het 2e jaar en kun je de opleiding in 1 jaar afronden. Voor register controllers (RC’s) zijn er diverse vrijstellingen in het 1ste jaar.

Bekijk het programma

• Actuele en technologische ontwikkelingen

Digital auditing is een onmisbare schakel in de beheersing van technologische risico’s en de verbetering van de kwaliteit van digitale processen en systemen. Het Executive Programme of Digital Auditing vergroot je kennis over technologie en leidt je op om de voortdurend veranderende toekomst bij te houden. Je leert welke actuele technologische ontwikkelingen relevant zijn en hoe je ze kunt onderscheiden van de laatste hypes. Ook doe je veel kennis op over data science, risk en compliance.

Over het curriculum

• Samenwerken met auditprofessionals

In het eerste jaar volg je colleges samen met de studenten van de Executive MSc of Internal Auditing. Dit geeft je de kans om niet alleen de taal van het management te spreken, en die van andere auditors. Je medestudenten zijn auditprofessionals met waardevolle ervaringen en hun eigen expertise. Je werkt samen aan oplossingen voor complexe real-life cases en gaat in groepsdiscussies dieper op de stof in.

Bekijk de groepssamenstelling

• Inspirerend onderwijs van ervaren docenten

Het Executive Programme of Digital Auditing wordt verzorgd door topdocenten uit zowel de wetenschap als het bedrijfsleven. Aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden leer je van hun kennis en ervaring. Technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten spelen een belangrijke rol in het programma.

Bekijk de docenten

• Internationaal erkende MSc-titel

Met een MSc-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd:

• De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools ter wereld die een Triple Crown accreditatie hebben.
    • We maken deel uit van de Universiteit van Amsterdam, een van de beste Nederlandse universiteiten in de internationale rankings. De UvA staat in de mondiale top 100 van de QS Rankings en de Times Higher Education World University Ranking.

Wat kan deze MSc betekenen voor je carrière?

Start 2 keer per jaar

Het Executive Programme of Digital Auditing start in februari en september. De eerstvolgende opleiding start in september 2019.

Start: Vrijdag 6 september 2019
Colleges: Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur
Duur: 2 jaar, parttime
Kosten: € 12.500 per collegejaar
Deadline inschrijving: Donderdag 1 augustus 2019

Toelatingseisen

Heb je de titel MSc, RA, RO of RC, dan word je in principe direct toegelaten tot de opleiding. Heb je een hbo-diploma dan kijken we op basis van je cv en een intakegesprek naar je mogelijkheden.

Meer over toelatingseisen

CV Quick Scan: check je toelaatbaarheid

Executive Programme of Digital Auditing (EPDA)
Diploma RE