Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Executive Programme of Digital Auditing

Programma

Het Executive Programme of Digital Auditing is volledig afgestemd op de steeds grotere rol van technologie en data science. Je leert de weg in de digitale wereld kennen en je raakt verder vertrouwd met IT-gerelateerde concepten, problemen, zorgen en risico's. Ook verbeter je je advies- en onderzoeksvaardigheden om je bevindingen te kunnen onderbouwen en presenteren.

Voor auditors in het digitale tijdperk

In het Executive Programme of Digital Auditing verdiep je jouw kennis van het sturen en beheersen van technologische processen. Het programma is ook perfect als je je als leidinggevende of consultant wilt bijscholen in de beheersing van informatietechnologie en informatievoorziening. Je leert effectief en succesvol te functioneren in een werkveld dat steeds meer wordt aangedreven door technologische ontwikkelingen.

Persoonlijk en kleinschalig onderwijs

Je volgt college in kleine groepen (tot maximaal 30 studenten). Er is dus volop gelegenheid om individuele vragen te stellen en antwoorden te bespreken. Je krijgt de kans om onderling te discussiëren met je medestudenten en ervaringen te delen. Iedereen brengt eigen business cases in en tijdens groepsdiscussies ga je nog dieper op de stof in.

Studiebelasting

Gemiddeld besteed je 16 tot 20 uur per week aan de opleiding. Dit betekent dat je naast de collegedag op vrijdag moet rekenen op ongeveer 9 tot 13 uur zelfstudie per week. Die uren heb je nodig voor onder andere de voorbereiding van je collegedag en de uitwerking van cases en groepsopdrachten.

Het curriculum

De impact van IT en de overvloed aan data die dit oplevert, is een prominent onderdeel van het curriculum. In het 1ste jaar heb je les met de studenten van de Executive MSc of Internal Auditing. Je maakt kennis met het brede spectrum aan disciplines binnen het auditvak. In het 2de jaar verdiep je je in de beheersing van technologieprojecten, systemen, informatiebeveiliging en infrastructuren. Je sluit de opleiding af met een scriptie.

Certificering

Het Executive Programme of Digital Auditing heeft een solide basis: de IT-auditopleiding, geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors (NOREA). Heb je de opleiding afgerond, dan heb je het recht de beschermde beroeps- en deskundigheidsaanduiding 'Register EDP-Auditor' te voeren en 'RE' achter je naam te zetten. Alleen de NOREA kan dit keurmerk toekennen.

Contact

Heb je vragen over het Executive Programme of Digital Auditing?