Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Executive Programme of Digital Auditing

Studenten en alumni

EPDA student profile 2019

Medestudenten spelen een grote rol tijdens je opleiding. Als je voor het Executive Programme of Digital Auditing kiest, zit je in een groep van ambitieuze auditprofessionals. Je hebt in het eerste jaar les samen met de studenten van de Executive MSc of Internal Auditing, zodat je een breed perspectief op het auditvak krijgt.

Voor wie is het Executive Programme of Digital Auditing?

De EPDA-opleiding is speciaal ontwikkeld voor auditprofessionals met een academische of post-hbo-achtergrond die al een paar jaar werkervaring hebben. De opleiding is toegesneden op IT-auditors, accountants, internal auditors, consultants, professionals en managers.

“Een belangrijke stap in mijn ontwikkeling”

“De IT neemt in organisaties en daarmee ook in de audit een steeds belangrijkere plaats in. Om mijn kennis als auditor te verbreden heb ik de IT-audit opleiding gevolgd. Ik heb hierbij gekozen voor de EPDA-opleiding, omdat deze qua curriculum goed aansluit bij mijn achtergrond als accountant. Ook had en heb ik goede ervaringen met de flexibiliteit en het doelgericht meedenken van de opleidingsorganisatie. De opleiding heb ik ervaren als geestverruimend. Als auditor ben je nooit uitgeleerd, maar het volgen van deze opleiding is voor mij een belangrijke stap geweest binnen mijn ontwikkeling. Ik ervaar dan ook dat deze opleiding mijn waarde en inzetbaarheid binnen de audit heeft verhoogd.”

P.S. (Priscilla) Nahon-Hulshoff RA - Auditdienst Rijk, Ministerie van Financiën

Contact

Heb je vragen over het Executive Programme of Digital Auditing?