Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bacheloropleidingen

Resultaten: 1 - 8 van 8
Resultaten: 1 - 8 van 8
 • Bachelor
  Rechtenstudenten buiten op de campus
  Fiscaal recht
  Wil jij leren hoe het belastingrecht in elkaar zit en hoe je het kunt inzetten voor een rechtvaardige samenleving? De bachelor Fiscaal recht richt zich op een rechtvaardige verdeling van de belastingdruk.
 • Bachelor
  Informatica
  Als student Informatica leer je de uitgebreide mogelijkheden van de computer kennen én ontwikkelen: van software tot hardware en van chips tot quantumcomputer. Je combineert theorie met praktische vaardigheden.
 • Bachelor
  Informatiekunde
  Als student Informatiekunde gebruik je kennis uit de ICT, bedrijfskunde en sociale wetenschappen om tot innovatieve oplossingen voor mensen en organisaties te komen.
 • Bachelor
  Kunstmatige intelligentie
  Als student Kunstmatige intelligentie bestudeer en analyseer je intelligentie vanuit verschillende vakgebieden. Met deze kennis leer je zelf innovatieve, lerende computers en applicaties begrijpen, ontwikkelen en bouwen.
 • Bachelor
  Medische informatiekunde
  Medische Informatiekunde is een innovatief vak dat zich richt op het optimaliseren van zorg. Je leert hoe je een brug vormt tussen zorg en ICT door kennis toe te passen van Geneeskunde, Informatica en Informatiekunde.
 • Bachelor
  Natuur- en Sterrenkunde
  Als student Natuur- en Sterrenkunde onderzoek je de wereld om ons heen: van hele kleine deeltjes, zoals atomen en quarks, tot de allergrootste structuren, van melkwegstelsels tot het zichtbare heelal.
 • Bachelor
  Scheikunde (Chemical Sciences)
  Als student Scheikunde verdiep je je in de structuur en eigenschappen van moleculen en leert nieuwe moleculen ontwerpen en maken in het lab. Zo kun je bestaande processen, materialen en producten verbeteren.
 • Bachelor
  Wiskunde
  Als student Wiskunde bestudeer je de wereld achter getallen en formules. Je bedenkt oplossingen voor wiskundige problemen door logisch redeneren en verbanden te leggen en door het herkennen van structuren en patronen.