Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bacheloropleidingen

Resultaten: 1 - 12 van 12
Resultaten: 1 - 12 van 12
 • Bachelor
  Communicatiewetenschap
  Ben je geïnteresseerd in media als kranten, televisie, sociale media en games? En wil je kritisch kijken naar de effecten van mediagebruik op mens en samenleving? Dan is Communicatiewetenschap misschien iets voor jou.
 • Bachelor
  Communication Science
  As a student in Communication Science, you will study the content, use and effects of communication and of various forms of media, from radio and television to newspapers, the internet and games.
 • Bachelor
  Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie
  Als antropoloog bestudeer je de relatie tussen wereldwijde ontwikkelingen en ervaringen van mensen op lokaal niveau. Tijdens je studie krijg je een nieuwe kijk op de wereld en je eigen positie daarin.
 • Bachelor
  Interdisciplinaire sociale wetenschap
  Bestudeer maatschappelijke vraagstukken vanuit meerdere sociale wetenschappen als politicologie, psychologie, antropologie, sociologie en sociale geografie en planologie. Zo kom je dichter bij een passende oplossing.
 • Bachelor
  Onderwijswetenschappen
  Heb je interesse in onderwijsgelijkheid en diversiteit, motivatie en de invloed van technologie op leren? Word een expert in onderwijs en leren - draag bij aan de ontwikkeling van mensen in de maatschappij.
 • Bachelor
  Pedagogische wetenschappen
  Wil jij een betere wereld voor kinderen en jongeren? Met de juiste opvoeding, zorg en onderwijs voor elk kind, opvang van vluchtelingenkinderen of het voorkómen van jeugdcriminaliteit? Kies dan Pedagogische Wetenschappen
 • Bachelor
  Politicologie
  Bij Politicologie bestudeer je ingrijpende actuele ontwikkelingen zoals migratie, economische crises, terroristische dreigingen, toenemend populisme, xenofobie en polarisatie, maar kijk je ook naar oplossingsrichtingen.
 • Bachelor
  Psychologie
  In de studie Psychologie gebruik je wetenschappelijke kennis om iets te begrijpen van wat anderen denken, voelen, willen en doen. Je onderzoekt menselijk gedrag, de verschillen daarin en hoe gedrag te beïnvloeden is.
 • Bachelor
  UvA Bachelor Sociale geografie en Planologie
  Sociale geografie en Planologie
  Klimaatverandering, mondiale ongelijkheid en polarisatie, inclusieve en leefbare steden. In de bachelor Sociale geografie en Planologie onderzoeken we hoe deze uitdagingen samenhangen en hoe we ze kunnen aangaan.
 • Bachelor
  Sociologie
  Bij Sociologie bestudeer je maatschappelijke vraagstukken over verdeling van rijkdom, racisme, sociale mediagebruik. Je onderzoekt hoe mensen met elkaar samenleven, en wat de oorzaken en gevolgen zijn van hun gedrag.
 • Bachelor
  Sociology
  Sociologists study social issues like distribution of wealth, racism and use of social media. We focus on how people live together, the causes and consequences of their behaviour and devise solutions.
 • Bachelor
  Universitaire Pabo van Amsterdam
  Wil je leraar worden op een basisschool in de grote stad? Maar ben je ook geïnteresseerd in een meer academische benadering van kinderen en jongeren? Volg dan de UPvA en ontvang na afronding twee diploma’s.