Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Bachelor

UvA Student voor een dag

Voor 5 en 6 vwo. Meelopen met een student; volg een college of werkgroep

Zelf ervaren hoe het is bij de opleiding van jouw interesse? Word dan een dag student. Je kunt je nu aanmelden.

Bij Student voor een dag volg je meestal een bestaand college. Het is vooral de bedoeling dat jij sfeer proeft bij de opleiding, Je bezoekt de campus, ontmoet studenten en kunt al je vragen stellen aan de student die jou begeleidt. Je krijgt geen algemene voorlichting over de hele studie.

Voor wie?

  • Je zit in 5 of 6 vwo of je hebt je diploma al gehaald.
  • Je hebt je ingelezen in (het programma van) de opleiding waar je wilt meelopen. Je hebt de opleidingstekst op het web bestudeerd (en eventueel de folder gedownload).
  • Je hebt al een voorlichtingsdag van deze opleiding bezocht, zoals de opleidingsronde op de UvA Bachelordag.

Dit is een verdiepende activiteit. We gaan er vanuit dat je de algemene informatie over de opleiding al hebt gekregen op de UvA Bachelordag, of hebt gelezen op de website.

Meld je aan

Het programma van Student voor een dag verschilt per opleiding en vindt plaats tussen oktober 2019 en mei 2020. Via onderstaande link zie je welke opleidingen meedoen en kun je je aanmelden.

Als je deelneemt bij de opleidingen Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht, dan volg je geen regulier college, maar een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Je kunt al je vragen stellen aan studenten en docenten en bezoekt de campus.

Aanmelden Student voor een dag