Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Online open dag

Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs - Taal en Cultuur

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

UvA Masterweek

Ga tijdens de UvA Masterweek van 14 t/m 19 februari 2022 live online in gesprek met een student en een docent. Samen met andere studiekiezers krijg je een korte opleidingspresentatie en aansluitend kun je al je vragen stellen.

Wat kun je verwachten van deze studie?

In de video hiernaast vertellen student Vincent van Goethem en docent Gerhard Stoel waarom een lerarenopleiding aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de UvA een goede keuze is.

Meet & Ask

Tijdens de UvA Masterweek in november was er de mogelijkheid om live online in gesprek te gaan met studenten en de onderwijsdirecteur. Heb je deze sessie gemist of wil je de PowerPoint-presentatie nog een nalezen?

Het belang van academisch leraarschap

Rector magnificus Karen Maex werd recentelijk geïnterviewd academisch onderwijs. Wat is het belang van academisch leraarschap? En wat kunnen UvA-studenten doen als ze geïnteresseerd zijn in het leraarschap? Bekijk de video hiernaast.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Op dit online platform vind je alle informatie over werken in het onderwijs. Het Onderwijsloket beantwoordt al je vragen en geeft informatie over welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie.
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaande formulier.