Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Master

Hoe ziet je onderwijs eruit vanaf september?

Leuk dat je in september bij ons komt studeren. In het nieuwe collegejaar mag weer onderwijs worden gegeven op de campus, binnen de richtlijnen van de overheid. Of je nu online of fysiek onderwijs volgt: we bieden de garantie dat al het onderwijs én examens doorgaan. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij het beste uit je studie haalt.

Collegejaar 2020-2021 in praktijk

Hoe ziet het onderwijs er straks uit bij jouw studie? Wat is on campus, wat online? Hier vind je de voorlopige plannen (kies interessegebied en je studie). In de komende tijd werken we verder aan de indeling;  welke vakken online, welke fysiek, hoe zien de roosters eruit. Houd de informatie op je opleidingspagina's in de gaten.

Kies je interessegebied/studie voor meer informatie:

Introductieweek

Voor een goede start van je studie kun je meedoen aan de introductie bij je opleiding en aan de Intreeweek, onze officiële introductieweek. Zo maak je kennis met de UvA en met elkaar. Dit jaar bieden we voor de Intreeweek een speciaal digitaal platform en komen er kleinere evenementen in de stad en op de campus waarbij je (echt) aanwezig kunt zijn.

Maak kennis met je campus

Maak kennis met onze vier campussen, verspreid over de stad. Sommige lessen zijn in schilderachtige oude gebouwen met uitzicht op de grachten, andere in hightech laboratoria. Bekijk alvast de video’s van onze campussen, voor als we straks weer steeds meer kunnen.