Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Hoe ziet onderwijs in coronatijd eruit ?

Onderwijs wordt gegeven binnen de richtlijnen van de overheid. We bieden de garantie dat jij het beste uit je studie haalt.

Collegejaar 2021-2022: 
Onderwijs op de UvA, kom naar Amsterdam

Ons uitgangspunt is dat we in studiejaar 2021-2022 al het onderwijs on campus aanbieden. Alle (internationale) studenten worden in studiejaar 2021-2022 dus weer in Amsterdam verwacht.

De 1,5 meter vervalt. We doen daarom een beroep op iedereen om zich - als dat kan - te laten vaccineren, te blijven (zelf)testen en thuis te blijven bij corona-gerelateerde klachten. Ook blijven andere maatregelen gelden, zoals mondkapjes, een maximale capaciteit per zaal en looproutes. We begrijpen dat je vragen hebt. Om daarbij te helpen is een Handreiking Veilig werken en studeren op de campus ontwikkeld. Lees hier de laatste updates.

Maak alvast kennis met de campus

Maak kennis met onze vier campussen, verspreid over de stad. Sommige lessen zijn in schilderachtige oude gebouwen met uitzicht op de grachten, andere in hightech laboratoria. Bekijk de video’s, en kijk rond via de speciale interactieve kaart!

Introductieweek

Voor een goede start van je studie kun je meedoen aan de introductie bij je opleiding en aan de Intreeweek, onze officiële introductieweek. Zo maak je kennis met de UvA en met elkaar.

Informatie per studie

Kies je interessegebied/studie voor meer informatie per studie
(de informatie krijgt momenteel een update waarin het aankomende collegejaar wordt meegenomen):